receptaren.sk
  

Huspenina z bravčového Pridaný : 20.04.2023
Čas prípravy:60 minút
Ingrediencie:
250 g bravčového mäsa z pliecka, 250 g bravčového mäsa z hlavy, 250 g predného teľacieho mäsa, 2 bravčové nožičky, soľ, 100 g koreňovej zeleniny, 1 veľkú cibuľu, 6 - 8 zrniek čierneho korenia, 2 dl octu, mleté čierne korenie, 2 lyžice oleja, cibuľu a citrón na ozdobenie
Postup:
Bravčové a teľacie mäso, nožičky, pokrájanú koreňovú
zeleninu a cibuľu uvaríme v osolenej a okorenenej vode
do mäkka. Mäkké mäso vyberieme z polievky, kosti
vložíme späť a mäso pokrájame na kocky. Do polievky
pridáme podľa chuti ocot a ešte varíme 30 až 40 minút.
Pokrájané mäso urovnáme do formy alebo kastróla,
zalejeme precedeným vývarom z kostí a v chlade necháme
stuhnúť. Potom huspeninu vyklopíme na misu, okoreníme,
pokvapkáme trochou octu a olejom a ozdobíme kolieskami
cibule a citróna.
Pridať medzi obľúbené

2618
Pridať komentár
Meno:
Text:






receptaren © 2016