receptaren.sk
  

Pastierska kapsaPridaný : 20.04.2023
Čas prípravy:80 minút
Ingrediencie:
500 g kuracích pŕs, 1 stredne veľkú cibuľu, 500 g zemiakov, hrsť polohrubej múky, hrsť strúhanky, 1 kávovú lyžičku soli, štipku čierneho korenia
Postup:
Na oleji popražíme posekanú cibuľu a pridáme na rezance
pokrájané kuracie prsia. Podlejeme troškou vody, posolíme
a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, zahustíme ho.
Zemiaky si očistíme a postrúhame na placky. Pridáme
polohrubú múku, strúhanku, soľ a čierne korenie, všetko
zamiešame na tuhšie cesto a upečieme väčšie placky. Oleja
dávame na panvicu len štipku, ako na palacinky. Upečené
placky naplníme pripraveným poduseným kuracím mäsom
a zatočíme.
Pridať medzi obľúbené

2520
Pridať komentár
Meno:
Text:






receptaren © 2016