receptaren.sk
  

Zamagurský gulášPridaný : 20.04.2023
Čas prípravy:80 minút
Ingrediencie:
1,5 kg hovädzieho predného mäsa, 300 g cibule, 200 g bravčovej masti, 30 g mletej sladkej červenej papriky, 40 g soli, 1 g majoránky, 2 g mletého čierneho korenia, 4 strúčiky cesnaku, 200 g leča, 100 g hladkej múky, 1 kg zemiakov, 100 g feferóniek, 2 l vody, 1 Pl tekutého ochucovadla
Postup:
Pokrájanú cibuľu osmažíme na masti, pridáme umyté
mäso pokrájané na kúsky, ochutíme mletou paprikou,
korením, cibuľkou, zalejeme vodou, pridáme lečo, cesnak,
majoránku, feferónku, varíme až mäso zmäkne. Na záver
vložíme zemiaky pokrájané na kocky, dovaríme, ochutíme
ochucovadlom, premiešame, podávame s chlebom.
Pridať medzi obľúbené

2618
Pridať komentár
Meno:
Text:






receptaren © 2016