receptaren.sk
  

Hubová máčankaPridaný : 19.04.2023
Čas prípravy:45 minút
Ingrediencie:
sušené huby, šťavu z kyslej kapusty, cesnak, soľ, čierne mleté korenie, hladkú múku
Postup:
Šťavu z kyslej kapusty rozriedime vodou tak, aby nebola
veľmi kyslá, pridáme do nej pretlačený cesnak, soľ a
čierne korenie, premiešame a dáme variť. Zvlášť uvaríme
huby, ktoré potom aj s vodou, v ktorej sa varili, dáme do
pripravenej šťavy z kyslej kapusty. Máčanku zahustíme
zátrepkou, ktorú si pripravíme z vody a hladkej múky.
Už na tanieri polejeme máčanku upraženou slaninkou s
cibuľou.
Pridať medzi obľúbené

2618
Pridať komentár
Meno:
Text:






receptaren © 2016